PRIJZEN

Onze discovloer is vanaf 4 vloerdelen te huur. We lichten op deze pagina de meest gangbare pakketten toe.

discovloer_prijs

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande prijzen zijn op basis van zelf komen halen en terugbrengen naar onze locatie in Boxtel. Er is een dichte aanhanger (normaal rijbewijs) waar alles in zit te leen. Je hoeft dus slechts met auto met trekhaak te komen!

De vloer is in verschillende vormen neer te leggen. Ze worden niet ‘aan elkaar’ gekoppeld.

We attenderen je er graag op dat de vloer gemakkelijk met twee personen te leggen en aan te sluiten is: Plug&Play! Als je wilt dat wij de vloer komen bezorgen en ophalen, is dit natuurlijk ook mogelijk. De bijkomende kosten staan in onderstaande reserverings tabel.

Huurprijs per dag betekend in princiepe volgende dag retour. Bijvoorbeeld: huur op zaterdagavond, is zaterdag halen en zondag retour. Wil je de vloer meerdere aan één gesloten dagen huren, dan krijg je uiteraard nog eens een flinke korting.

DISCOBOL-SET

image005Deze professionele spiegelbol (50cm!) met 2 felle LED spots (wisselende kleuren), ophanghaken etc. maakt uw feest voor slechts €30,- natuurlijk helemaal af!

RESERVERINGS AANVRAAG

  • Na het insturen van dit formulier nemen wij zsm contact met u op. Dit is normaliter binnen een dag. Wenst u eerder antwoord, bel dan gerust even op telefoonnummer: 06-20779423
 

Bevestigen

Comments are closed